Careers

LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen de perfecte outfit laten vinden. Items waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt - of je nu naar je werk gaat, een feestje hebt of geniet van het weekend of een vakantie. De collectie wordt verkocht via www.ladress.com en in de LaDress showroom aan het Vondelpark in Amsterdam.

Binnen het LaDress team is er een vacature ontstaan voor een:

Sales & Marketing Talent

Amsterdam – 4-5 dagen per week

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die houdt van sales!

Als Sales & Marketing Talent heb je een veelzijdige functie: in onze showroom en voor onze online klanten ben je de ultieme LaDress ambassadrice. Je kent het merk, onze werkwijze en de collectie en weet klanten, zowel zakelijk als particulier te adviseren bij het vinden van de perfecte outfit voor iedere gelegenheid. Met jouw enthousiasme, energie en service laat je klanten stralen. Daarnaast voer je marketing plannen uit: het aanschrijven van klanten, het assisteren bij events, het bezoeken van (zakelijke) klanten, helpen bij pop-ups, uitwerken en uitvoeren van plannen en ideeën: jij vindt het allemaal leuk!

Wij bieden:

  • Een uitdagende leuke functie, waarin jij impact kan hebben, volop persoonlijk kan groeien en een verschil kan maken;
  • Een functie binnen een klein, dynamisch team in een modern Nederlands mode bedrijf met korte lijnen en een bedrijf dat hard aan het groeien is;
  • een marktconform salaris en goede overige arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken het volgende profiel:

  • Je houdt van sales en van klanten, krijgt energie van contact met mensen, bent outgoing en servicegericht
  • Je ziet het leven door een roze bril en denkt altijd 1 stap vooruit
  • Je bent energiek, optimistisch, lief, en een teamplayer
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels
  • In het bezit van een rijbewijs

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat jij de collega bent waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen we graag je CV en motivatiebrief, ter attentie van Esther van Bezooijen via info@ladress.com. We kijken ernaar uit van je te horen!

LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen de perfecte outfit laten vinden. Items waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt - of je nu naar je werk gaat, een feestje hebt of geniet van het weekend of een vakantie. De collectie wordt verkocht via www.ladress.com en in de LaDress Showroom aan het Vondelpark in Amsterdam.

LaDress zoekt een:

Sales Talent Showroom

Amsterdam – vanaf 1-2 dagen per week

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die houdt van sales!

We hebben een leuk team in Amsterdam en zoeken een fijne collega die het team kan versterken. Iets voor jou?

In de showroom ben je de ultieme LaDress ambassadrice. Je kent het merk, onze werkwijze en de collectie en weet klanten te adviseren bij het vinden van de perfecte outfit voor iedere gelegenheid. Met jouw enthousiasme, energie en service laat je klanten stralen.

Onze nieuwe collega herkent zichzelf in het onderstaande profiel:

•          Je ziet de wereld door een roze bril, bent enthousiast, energiek en positief en een teamspeler.

•          Je hebt gevoel voor mode, styling en hebt een verzorgde uitstraling

•          Je bent beschikbaar op zaterdag of zondag (met roulatieschema)

•          Je woont in de regio Amsterdam of daar niet ver vandaan

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat jij de collega bent waar wij naar op zoek zijn, reageer dan vandaag nog. Mail je CV en motivatiebrief naar info@ladress.com ter attentie van Esther van Bezooijen. We kijken ernaar uit van je te horen!

Je sollicitatiegegevens worden uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure verwijderd.