Careers

LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen de perfecte outfit laten vinden. Items waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt - of je nu naar je werk gaat, een feestje hebt of geniet van het weekend of een vakantie. De collectie wordt verkocht via www.ladress.com en in de LaDress Showroom aan het Vondelpark in Amsterdam.

LaDress zoekt een:

Sales Professional Showroom


Amsterdam – vanaf 2-3 dagen per week – ook in het weekend

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor in onze showroom, een echte vakvrouw/man die houdt van sales! 

We hebben een leuk team in Amsterdam en zoeken een fijne collega die het team kan versterken in onze goed lopende, drukbezochte showroom op ons hoofdkantoor. Iets voor jou?

In de showroom ben je de ultieme LaDress ambassadeur. Je kent het merk, onze werkwijze en de collectie en weet klanten te adviseren bij het vinden van de perfecte outfit voor iedere gelegenheid. Met jouw enthousiasme, energie en service laat je klanten stralen.

Wij bieden:

 • Een uitdagende leuke sales functie, waarin jij impact kan hebben en volop persoonlijk kan groeien;
 • Een functie waarin je volop meedraait in het hart van onze business: een modern Nederlands mode bedrijf met korte lijnen en een bedrijf dat hard aan het groeien is;
 • een marktconform salaris en goede overige arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken het volgende profiel:

•         Je bent een echte sales persoon: enthousiast, energiek en positief en een teamspeler.

•          Je hebt gevoel voor mode, styling en hebt een verzorgde uitstraling en houdt ervan te knallen op een drukke dag

•          Je bent beschikbaar op zaterdag of zondag (met roulatieschema)

•          Je woont in de regio Amsterdam of daar niet ver vandaan

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat jij de collega bent waar wij naar op zoek zijn, reageer dan vandaag nog. Mail je CV en motivatiebrief naar info@ladress.com ter attentie van Esther van Bezooijen. We kijken ernaar uit van je te horen!

Je sollicitatiegegevens worden uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure verwijderd.

LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen de perfecte outfit laten vinden. Items waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt - of je nu naar je werk gaat, een feestje hebt of geniet van het weekend of een vakantie. De collectie wordt verkocht via www.ladress.com, in de LaDress showroom aan het Vondelpark in Amsterdam en tijdens exclusieve LaDress Pop-up Boutiques.

Binnen het LaDress team is er een vacature ontstaan voor een:

Sales talent LaDress Pop-up Boutiques

Flexibele uren (op oproep basis)

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die houdt van sales!

Als Sales talent LaDress Pop-up Boutiques heb je een hele afwisselende baan waarbij iedere werkdag anders is. Je bent aanwezig bij onze Pop-up Boutiques die we elke 2 à 3 weken, op donderdag en vrijdag organiseren op een mooie locatie, ergens in Nederland. Op de locaties ben jij verantwoordelijk voor de aankleding van de Pop-Up Boutiques, het ontvangen van de klanten en sales. Je kent de collectie en kan onze klanten moeiteloos informeren en adviseren bij het vinden van de perfecte outfit voor iedere gelegenheid. Je bent de ultieme gastvrouw en mede met jouw inzet en enthousiasme maken we van alle de Pop-up Boutiques een succes!

Wij bieden:

 • Een afwisselende functie, waarin jij impact kan hebben. Omdat de Pop-up Boutiques steeds op andere locaties zijn, is geen dag hetzelfde!
 • Een functie binnen een klein, dynamisch sales team in een Nederlands modebedrijf dat hard aan het groeien is.
 • Een markt conform salaris.

Wij zoeken het volgende profiel:

 • Je houdt van sales en klanten en krijgt energie van contact met mensen. Je bent outgoing, representatief en servicegericht.
 • Je begrijpt het merk, kent de collectie en weet het LaDress gevoel te vertalen naar de Boutiques.
 • Je bent lief, optimistisch, energiek en een teamplayer.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels.
 • Je bent beschikbaar op donderdag en/of vrijdag.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat jij de collega bent waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen we graag je CV en motivatiebrief, ter attentie van Esther van Bezooijen via info@ladress.com. We kijken ernaar uit van je te horen!