LET'S EMBRACE THE FUTURE

Meet the perfect men's suit!

Het begon allemaal met dat ene perfecte jurkje, en inmiddels hebben we zelfs een LaDress mannenpak!

Het mannenpak is het oerpak, het oorspronkelijke pak. En alhoewel we inmiddels alweer een hele tijd pakken voor vrouwen maken, ontbrak het klassieke mannenpak. Maar toen ik onze zoon Beau op zijn verjaardag in een pak zag, dat hij van mijn ouders had gekregen, dacht ik: wat staat dat mooi en -stiekem- zou het toch echt niet mogelijk zijn om er 1 met LaDress te maken?

We maken natuurlijk al jaren heel ambachtelijk onze eigen patronen, maar de uitdaging voor dit patroon nam Leny echt aarzelend aan.. om een mannenpak te maken dat door iedereen die zich daardoor aangetrokken voelt, gedragen kan worden. “Het was een hele zoektocht Simone", verzuchtte ze. Dankjewel team, jullie hebben jezelf echt overtroffen dit keer!

En nu hebben we dus een mannenpak in de collectie, dat de perfecte symbiose is tussen dat vrouwenpak en dat herenkostuum! Of zoals Lise zei: "hoe cool dat we nu alledrie hetzelfde pak aan hebben! :-)" 

Want dat maakt deze campagne voor mij natuurlijk extra bijzonder: ik begon LaDress na een turbulente tijd vanuit een eigen behoefte, met twee kleine kinderen, een veeleisende baan en een druk sociaal leven. 

En nu zijn die ongelooflijke ukkies opeens groot! Ze zijn meegegroeid met ons bedrijf en hebben zelfs voor één keer meegedaan met het vertellen van ons verhaal; samen een stap de toekomst in!

Met zowel Beau, als Lise als ik in hetzelfde 'mannenpak’. Dat ze allebei zo mooi staat, dat enorm lekker zit (Beau wil niet meer anders) en dat niet kreukt. Jasje Beau en broek Lise ;-) zijn van een andere stof dan jullie van ons gewend zijn, ook uit Italië, iets zwaarder en van een prachtige kwaliteit. De enige concessie die we moesten doen, is dat je dit pak niet zelf kan wassen. En dat heeft vooral te maken met de afwerking.

shop our perfect men's suit


Simone van Trojen begon in december 2006 met LaDress vanuit een eigen behoefte en vanuit de diepste wens om vrouwen te ontzorgen en te inspireren om datgene te doen waar hun hart ligt, wat dat ook mag zijn.

‘Ik was helemaal niet zo veel met mode bezig, maar wilde er wel graag goed uitzien, me mooi voelen. En natuurlijk is het leuk om je uitgebreid en met zorg aan te kleden, maar in de praktijk wilde ik ook dat het snel kon en makkelijk was. Zodat ik tijd overhield voor andere dingen.. En ik merkte dat ik niet de enige was.’ 

15 jaar later staat er een bedrijf om trots op te zijn: niet meer alleen een jurkje, maar prachtige outfits, die je zowel dress up als dress down kan dragen, die tijdloos zijn, met een perfecte fit. Die vrouwen blij en zelfverzekerd maken. Een bedrijf van nu: online, persoonlijk en met een focus op duurzaamheid en toch ook nog steeds heel ambachtelijk, net zoals in het begin. 

We willen dit jaar die 15 voorgaande jaren vieren. Door terug te kijken naar alle mooie momenten, alle mooie styles en naar onze vaste waarden en inspiraties. En dat blijft niet alleen bij plaatjes: we brengen komend jaar in limited edition, steeds voor een paar dagen, een aantal oude styles terug als gift. Hou zeker onze nieuwsbrief en onze socials in de gaten om ze niet te missen!  

We vieren onze verjaardag ook door te genieten van het moment, van het nu, door te waarderen wat we hebben, naar wat er is, zoals ons prachtige merk en onze steeds groeiende Member community. Die zullen we dit jaar extra in het zonnetje zetten!

En boven alles, kijken we vooruit! Want het bruist en borrelt en er komt zo veel moois; we kijken uit naar wat komen gaat! Doen jullie mee?

Let’s embrace the future!

“And above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don't believe in magic will never find it.”

-Roald Dahl

Simone on the perfect fabric

"At LaDress we care deeply about our fabrics. It is very important that they are beautiful and effortlessly flow around the body."

Simone on LaDress

Watch and discover how it all began...